United Romanian Breweries Bereprod (URBB) ) si-a extins portofoliul din Romania, aducand noua bere fara alcool Carlsberg 0,0%, un sortiment super premium, cu un gust echilibrat de malt, usor amarui, cu aroma distincta si placuta de hamei proaspat si cu un continut redus de calorii - 15kcal/100 ml.

"Decizia de a lansa un produs fara alcool pe piata de bere din Romania, in segmentul super premium, vine ca o consecinta fireasca pentru trendul pozitiv de crestere de care se bucura piata pe segmentul non-alcoolic. Carlsberg 0,0%, cu un gust echilibrat de malt si hamei, ofera totodata o alternativa pentru consumatorii nostri de a servi un produs cu un continut scazut de calorii. Probabil cea mai buna bere fara alcool din lume poate fi savurata #siaici, fie ca esti la birou, in pauza de masa sau in masina, in parc sau in drum spre o iesire la munte”, a spus Paul Markovits, Vicepresedinte Marketing, URBB.

Carlsberg 0,0% alcool este o extensie a brandului international super premium Carlsberg, cu o traditie de peste 170 de ani, devenit sinonim cu calitatea.

In procesul de preparare a berii Carlsberg 0,0% alcool sunt folosite doar ingrediente naturale – hamei, malt de calitate superioara si apa proaspata. Lichidul astfel obtinut este un produs cu 0% alcool, care pastreaza acelasi gust si aceeasi calitate Carlsberg ce ofera recunoastere brandului in intreaga lume.

Produsul este disponibil in toata tara, in horeca si retail-ul modern, in varianta de ambalaj din sticla nereturnabila de 0,33l, cat si la cutie de 0,5l prevazuta cu folia speciala din aluminiu, dedicata protectiei impotriva factorilor externi, solutie inovatoare aplicata de URBB pe toate cutiile de bere produse in Romania din portofoliul sau.

Brandul Carlsberg a fost lansat pe piata din Romania in anul 2001, iar in prezent detine o pozitie puternica pe segmentul super premium, remarcandu-se ca un brand cu traditie in calitatea absoluta si participand activ la crearea unor momente unice in viata consumatorilor.

URBB este unul dintre cei mai mari producatori de bere de pe piata locala si singurul berar din Bucuresti dezvoltat printr-o investitie Greenfield. URBB ofera consumatorilor produse de cea mai inalta calitate, printr-un portofoliu format din marci premium si superpremium, internationale si romanesti, care include si o selectie variata de beri speciale. In prezent, portofoliul include: Tuborg, Tuborg Christmas Brew, Carlsberg, Holsten, SKOL, SKOL Nepasteurizat, Guinness, Kilkenny, Weihenstephaner Hefe Weissbier, Weihenstephaner Vitus, Grimbergen Ambree, Grimbergen Blanche, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti, Bucur – bere de bulevard, cidrul premium Somersby si Granini pe piata bauturilor racoritoare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri