Berea romaneasca Bucur, lansata in aceasta vara de United Romanian Breweries Bereprod (URBB) in varianta blonda, la draught, se gaseste acum si la rafturi, in ambalaj din sticla, in doua variante, blonda si bruna.

Bucur – bere de bulevard este o bere pozitionata in segmentul super premium, care imbina cu eleganta traditia si modernitatea, fiind inspirata de vechile retete romanesti de bere, la care s-au adaugat inovatii in ingrediente si tehnologie.

Bucur este disponibila la nivel national, in Horeca si retail, in variantele de sticla nereturnabila de 0,35l si draught pentru berea blonda, si la sticla de 0,35l nereturnabila pentru berea bruna.

„Cand ne gandim la Bucurestiul secolului XIX sau chiar si la inceputul secolului XX, ne imaginam trasuri, plimbari pe Calea Victoriei, domni si doamne elegante, care se opresc, poate, la o terasa pentru un pahar de bere. Aceasta este atmosfera pe care ne-am dorit sa o recream cu ajutorul berii Bucur, un brand care readuce povestile si atmosfera Bucurestiului de altadata si care isi merita locul in paharele romanilor din prezent. Bucur – bere de bulevard a fost foarte bine primita in randul consumatorilor care au servit berea in locatiile Horeca. Reactiile pozitive ne-au intrecut asteptarile, ceea ce ne bucura foarte mult. Acest lucru ne-a determinat sa aducem brandul Bucur si mai aproape de consumatori si sa il lansam intr-o varianta unica, la sticla de 0,35l. Din dorinta de a satisface gusturile variate ale celor care doresc sa savureze o bere autentic romaneasca de calitate si care apreciaza autenticitatea, am lansat si varianta bruna a berii Bucur. Pentru o incursiune veritabila in viata Bucurestiului de altadata, sticlele Bucur vin insotite de trei povesti inedite ale unor personaje ale vremii si excentricitatile lor”, a spus Paul Markovits, Vicepresedinte Marketing, URBB.

Bucur – bere de bulevard este o bere autentic romaneasca care readuce in prezent povestile si atmosfera Bucurestiului de altadata, o bere a vechilor bulevarde, a noilor localuri si a unei generatii care se reinventeaza si apreciaza autenticitatea.

Bucur blonda este o bere de un auriu intens, cu un continut de alcool de 5%, care combina trei tipuri de hamei, ceea ce ii confera o aroma florala distincta si echilibrata, cu nuante de menta si pin verde. Gustul usor amarui va satisface pana si pe cei mai experimentati si sofisticati consumatori.

Bucur bruna este o bere brun-roscata, cu nuante aramii, ce combina trei tipuri speciale de malt ce ii confera o aroma intensa si catifelata de caramel, cu note picante si senzuale de piper negru. Berea are un continut de alcool de 6,5%, un gust plin si savuros ce deschide apetitul pentru cele mai neasteptate experiente urbane.

URBB este unul dintre cei mai mari producatori de bere de pe piata locala si singurul berar din Bucuresti dezvoltat printr-o investitie Greenfield. URBB ofera consumatorilor produse de cea mai inalta calitate, printr-un portofoliu format din marci premium si super premium, internationale si romanesti, care include si o selectie variata de beri speciale. In prezent, portofoliul include: Tuborg, Tuborg Christmas Brew, Carlsberg, Carlsberg Elephant, Carlsberg 0,0%, Holsten, SKOL, SKOL Nepasteurizat, Guinness, Kilkenny, Weihenstephaner Hefe Weissbier, Weihenstephaner Vitus, Grimbergen Ambree, Grimbergen Blanche, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti, Bucur – bere de bulevard, cidrul premium Somersby si Granini pe piata bauturilor racoritoare

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri