Black Friday 2019 la Books-Express.ro incepe pe 15 noiembrie si aduce pana pe 17 noiembrie discount-uri de pana la 80% la carte straina, in special pentru segmentele de fictiune, dezvoltare personala si parenting.

Odata cu Black Friday, Books-Express.ro deschide si sezonul cadourilor de Craciun, iar fiecare titlu listat pe site, aproximativ 2 milioane de titluri in limba straina, va avea un discount de 20% pentru a oferi cadou o carte, astfel cei care comanda beneficiaza si de modul de ambalare pe care Books-Express.ro il ofera.

Black Friday 2019 la Books-Express.ro: 80% discount pentru fictiune, dezvoltare personala si parenting

Obiectivul de Black Friday pentru Books-Express.ro este de a aborda o potentiala piata noua care se manifesta diferit, ce are preferinte diferite in materie de carte. Astfel, clientii noi descopera experienta Books-Express.ro, si pot oferi cadou o carte avand parte de modul special de ambalare.

Fictiunea este principala categorie de carte pe care Books-Express.ro mizeaza, fiind listate peste 700.000 titluri pentru pasionatii de beletristica, urmata de parenting si dezvoltare personala, fiind peste 1.000.000 de titluri ce au un discount de pana la 80%.

„De zece ani, de cand aducem orice carte din lume pentru oamenii din business din Romania, am constatat preferinta lor de a citi direct in engleza, poate si nerabarea de a astepta traducerea, o conectare cu autorul pe care-l urmaresc, cat si marea varietate de subiecte care se pot gasi in cartile care apar in fiecare zi in lume. Engleza a devenit o limba universala in business, dar si in alte domenii de specialitate, majoritatea cartilor de specialitate specifice fiind publicate in limba engleza indiferent de tara in care se afla editura”, a spus Bogdana Bengulescu, Managing Partner Books-Express.ro.

In 2019, Books-Express.ro estimeaza o cifra de afaceri de 1,6 milioane de euro, inregistrand anual o crestere cu 15%, ca urmare a promovarii unor noi categorii de carte straina, dar si datorita evolutiei cititorilor Books-Express.ro, care cumpara in aceeasi masura carte de business si dezvoltare personala, un mixt de personal-profesional axat pe preocuparea de a-si creste calitatea vietii.

„Cand am inceput sa dezvoltam Books-Express.ro, in 2009-2010, omenii de business din Romania abia incepeau sa-si puna intrebari si sa vada cum e ca lucurile sa nu mai mearga de la sine, pe vremea aceea erau interesati de solutii mai concrete si rationale, cum sa vinzi, cum sa negociezi, iar partea personala sau echilibrul contau mai putin, toate actiunile erau orientate catre exterior. Dupa zece ani cautam sa vedem mai mult in interiorul nostru ca persoane, sau in interiorul organizatiei din care facem parte, sa gasim un echilbru si crestere sustebanila”, a spus Bogdana Bengulescu – Managing Partner Books-Express.ro.

Printre cele mai vandute carti atat in 2018, cat si in 2019 se numara „The Culture Map” de Erin Meyer, „The Power of Habit” de Charles Duhigg pe segmentul de business, „Becoming” de Michelle Obama pe segmentul Biografii si „The Testaments” de Margaret Atwood pe segmentul de fictiune.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri