“Societatea (n.red. Impact) a incheiat in data de 19.12.2019 contractul de vanzare cumparare, in calitate de Vanzatoare, cu KAUFLAND ROMANIA SOCIETATE IN COMANDITA, in calitate de Cumparatoare, prin care a transmis proprietatea asupra unor terenuri in suprafata totala de 16.806 mp, situate in intravilanul municipiului Constanta, judetul Constanta”, se mentioneaza intr-un raport publicat pe bursa de catre compania imobiliara.

Prin contractul de vanzare, Impact si-a asumat obligatii de obtinerea unor autorizatii de construire, in functie de care este conditionata plata transelor de pret. Pretul contractului de vanzare cumparare este de 3,19 mil. euro plus TVA. Suma va fi achitata astfel:

  • 60% din pretul contractului a fost incasat la data de 19 decembrie 2019.
  • 40% din pretul contractului va fi incasat cel tarziu la data de 1 februarie 2021, cub conditia indeplinirii de catre impact a obligatiilor mentionate.

Imapct este controlata de omul de afaceri Gheorghe Iaciu (56,7% din actiuni), compania fiind listata pe Bursa de Valori Bucuresti. In prezent, Impact este evaluata pe bursa la 411,6 mil. lei.

Sursa foto: Compania