Brutăria artizanală Pain Plaisir va inaugura în luna noiembrie a acestui an o nouă locație în București cu o suprafaţă de 68 metri pătraţi în cadrul proiectului de birouri J8 Office Park din Bucureşti, dezvoltat de Portland Trust, printr-o tranzacţie intermediată de compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

„Pain Plaisir se va concentra pe deschiderea de magazine “aproape de casă”, pentru moment doar în București, deoarece pâinea artizanală trebuie consumată proaspătă și cumpărată aproape zilnic, în lipsa agenților de conservare și afânare. Pain Plaisir estimează o cifră de afaceri de 2.5 milioane euro în 2021, obținută alături de o echipă de peste 60 de angajați”, se arată într-un comunicat remis redacției.

Fondată în 2013 de Irina Stăncescu și Tom Rees, Pain Plaisir este o brutărie artizanală care oferă clienților produse de brutărie și patiserie. Compania deține trei magazine în București, în Kiseleff, Floreasca şi Enescu.

„Amplasarea noului magazin se încadrează perfect în planurile noastre de dezvoltare, prin care ne dorim să ajungem în cartiere rezidențiale, mai aproape de clienții noștri. Prin prisma locației excelente, J8 Office Park ne deschide mai multe zone de interes - cartierul Dămăroaia, Străulești, Parc Bazilescu și drumul spre Mogoșoaia”, a declarat Irina Stăncescu, Cofondator Pain Plaisir.

Dacă vrei să afli cele mai noi informații și trenduri în retail, te poți înscrie AICI la cea de-a 9-a ediție a conferinței RetailArena, organizată de Retail.ro, în parteneriat cu wall-street.ro.

Citește și Încep înscrierile la retailArena: A Game of the Future. Înregistrează-te și află cele mai noi date din industrie.

„Prin proiectul J8 Office Park ne dorim să creăm un hub modern care să ofere servicii de retail diversificate de care să beneficieze atât chiriașii noștri, cât și întreaga comunitate din zonă. Ne bucurăm să găsim în Pain Plaisir un partener ale cărui valori sunt aliniate cu misiunea Portland Trust de a livra servicii de înaltă calitate”, a declarat și Florin Furdui, Country Manager Portland Trust.

Proiectul J8 Office Park, situat în zona Bucureștii Noi (Strada Jiului), va avea două clădiri de birouri, însumând o suprafață totală de 46.000 metri pătrați, cu o structură de tip 2S+P+7E, iar termenul de finalizare este august 2021.

Sursa foto: Facebook / Pain Plaisir

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri