SEAT Ibiza Vaillante este transformarea in realitate a povestilor unui personaj comic din benzi desenate
Modelul a fost conceput la Centrul de Design SEAT din Martorell, iar telul echipei de creatie a fost sa sugereze ca soferul unei masini fictive poate fi transferat in lumea reala si sa participe la cele mai neasteptate aventuri. Pentru acest motiv, SEAT nu intentioneaza sa produca un model de serie Vaillante sau sa-l vanda in viitor.

Obiectivul acestei prezentari din standul SEAT la Salonul Auto de la Geneva este de a atrage vizitatorii pentru a vedea nu doar o masina de necrezut, dar si un vehicul care a fost dezvoltat din noua gama Ibiza - unul care poate deveni primul automobil din segmentul compact condus de celebrul pilot Michel Vaillant, eroul multor serii de benzi desenate.

Este o masina fictiva in adevaratul sens al cuvantului. Cu Vaillante, Luc Donckerwolke, director SEAT Design, si echipa lui au vrut sa transforme Ibiza intr-o fantezie inspirata din benzile desenate. Si cum acestea sunt un instrument de comunicare puternic in randurile tinerei generatii, aceasta noua imagine a modelului Ibiza este materializata si expusa in public ca fiind un automobil pentru soferi care se simt atrasi de aventura.
Vaillante este o combinatie a doua concepte: imaginea marcii SEAT - spirit exploziv, sportiva, tanara - si a lui Michel Vaillant, un erou fascinant al carui succes a captivat fanii motorsportului pentru mai bine de o jumatate de secol.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri