DaimlerChrysler se asteapta la o crestere a profitului in anul 2006 dupa ce directorul general a decis o micsorare a locurilor de munca cu aproape 15.000 de unitati. De asemenea un alt factor in aceasta crestere a profitului sunt si noile modele care se afla pe piata. DaimlerChrysler a declarat la intalnirea anuala a actionarilor ca aceasta reducere a locurilor de munca in menagementul de mijloc va eficientiza activitatea.

DaimlerChrysler urmareste reducerea locurilor de munca cu 6.000 de unitati in propria ograda si cu 8.500 de pozitii la Mercedes. Mercedes a avut de suferit de pe urma diviziei Smart precum si din cauza rivalului BMW, desi moile modele l-au ajutat sa inregistreze vanzari record in luna martie. DaimlerChrysler a declarat ca va investi 1.2 miliarde de dolari in Smart si va elimina modelul in patru locuri.

Compania Mercedes a declarat ca se afla in grafic si va atinge o crestere a vanzarilor cu 7 procente in 2007. The company said Mercedes is on target to achieve a 7% return on sales in 2007. Zece modele noi marca Chrysler vor fi lansate pe piata intr-un singur an calendaristic. De exemplu: Dodge Caliber si primul SUV sport.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri