Pirelli Industrial anunta cresteri de pret pentru anvelopele de camioane si autobuze, din intreg portofoliul de branduri pe care compania il detine in toate pietele europene.

Cresterile, care vor intra in vigoare incepand cu 1 mai 2017, vor fi in medie de 7% si sunt cauzate de preturile mai mari ale principalelor materii prime.

Aceasta crestere va fi reevaluata pe parcursul anului, daca preturile materiei prime vor continua parcursul ascendent.

Pirelli a aniversat anul trecut zece ani de prezenta industriala in Romania si o productie care a depasit 60 de milioane de anvelope.

Grupul Pirelli a intrat in Romania in anul 2004, cand a infiintat compania "Pirelli Tyres Romania". Constructia fabricii de anvelope este un proiect greenfield inceput in 2005, iar primele anvelope au fost fabricate in 2006.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri