UPS extinde serviciul feroviar China - Europa si adauga sase orase pe lista de statii pentru serviciul multimodal pentru a oferi mai multe optiuni de livrare.

Statiile adaugate vor garanta transportul de bunuri pe cel mai mare culoar comercial din lume, oferind alternative pentru reducerea costurilor lantului de aprovizionare si pentru imbunatatirea raportului cost / timp de transport.

Alaturi de statiile deja existente in China – Zhengzhou si Chengdu – vor fi adaugate Changsha, Chongqing, Suzhou si Wuhan. In Europa au fost incluse noi statii in Duisburg (Germania) si Varsovia (Polonia), in plus fata de cele din Lodz (Polonia) si Hamburg (Germania).

„Serviciul feroviar UPS China-Europa poate fi mai economic cu pana la 65% fata de transportul aerian si poate fi mai rapid cu pana la 40% fata de serviciul standard de transport maritim. Cu mai multe optiuni pentru optimizarea raportului cost / timpi de livrare, UPS reconfirma sprijinul pe care il ofera companiilor din China si Europa pentru ca acestea sa aiba succes si sa se extinda”, spune Cindy Miller, presedintele UPS Global Freight Forwarding.

Cele patru noi statii din China au fost alese pentru proximitatea lor fata de fabricile industriale din provincie, dar si fata de centrele comerciale si culturale ale tarii.

In Europa, Duisburg este nucleul regiunii industriale germane Ruhr si asigura caile de acces pentru transportul fluvial, feroviar, rutier si aerian. Noua oprire din Varsovia, Polonia, sprijina una dintre economiile in crestere ale Uniunii Europene, renumita pentru e-commerce, cercetare si dezvoltare si productie industriala.

UPS ofera o retea integrata de transport aerian, rutier, naval si feroviar pentru simplificarea procesului de gestionare a lantului de aprovizionare a clientilor, folosind mai putine mijloace de transport a marfurilor si adaptand cerintele si costurile de livrare pe masura ce companiile evolueaza.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri