M Car Trading, importatorul automobilelor Mitsubishi, si-a propus in 2007 o crestere cu 75% a vanzarilor sale pana la 3.000 de unitati, dintre care o treime vor fi din noua generatie a modelului Oulander pe care importatorul o va lansa pe piata, au spus reprezentantii M Car Trading.

M Car Trading din grupul Tiriac Auto a vandut anul trecut pe piata romaneasca 1.722 de vehicule Mitsubishi, dintre care 1.337 au fost autoturisme, iar restul de 385 au fost vehicule comerciale. Fata de 2005, cand romanii au cumparat aproximativ 1.250 de automobile Mitsubishi, vanzarile au crescut cu 37%. M Car Trading vinde modelele Mitsubishi printr-o retea nationala de 15 dealeri, informeaza NewsIn.

Pentru anul acesta, reprezentantii companiei au spus pentru NewsIn ca asteapta vanzari cu 75% mai mari, pe fondul lansarii noilor generatii ale modelelor Outlander, Pajero si Lancer. Daca acesta din urma va intra pe piata in toamna, celelalte doua modele vor fi lansate oficial marti 27 februarie.

Outlander este cel mai mic vehicul de teren al Mitsubishi, a carui gama offroad mai cuprinde automobilul de teren de dimensiuni mari Pajero si pick-up-ul L 200.Outlander a ajuns la a doua generatie, care a fost lansata in Japonia in 2005, iar pe plan european si-a facut debutul la salonul de la Paris toamna trecuta. Pentru Romania, tinta de vanzari este de 1.000 de unitati in acest an, iar comercializarea primei generatii va inceta dupa ce importatorul va vinde cele 18 masini pe care le mai are in stoc.

Noul Outlander este propulsat de un derivat din motorul diesel furnizat de Volkswagen AG, cu capacitate cilindrica de 1.968 cm cubi si 140 de cai putere. Ulterior vor fi lansate si doua motoare pe benzina cu puteri de 170, respectiv 220 de cai. In functie de dotari, preturile noului Outlander cu motor diesel variaza intre 26.345 si 34.021 euro, inclusiv TVA.

Automobilul de teren Outlander are sapte locuri, iar producatorul va folosi platforma lui pentru a produce prinele masini de teren ale marcilor Peugeot si Citroen, modele ce vor intra pe piata europeana in iulie. Prima generatie a lui Outlander a aparut in 2001, iar pe piata din Japonia a fost comercializata sub numele Airtrek.

Marca Mitsubishi a vandut anul trecut 131.790 de masini in 26 de state europene, in scadere cu 8% fata de anul 2005.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri