Auto Italia, importatorul marcilor Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Maserati si Ssangyong, a vandut in primul trimestru aproape 2.400 de automobile, in crestere cu 54% fata de intervalul similar din 2006, pe fondul dublarii vanzarilor de utilitare Fiat.
In primele trei luni, importatorul a vandut 2.394 de vehicule, in crestere cu 54% fata de cele 1.552 comercializate in primul trimestru din 2006, potrivit NewsIn. Auto Italia a vandut, in total, luna trecuta 958 de automobile, cu 48% mai mult decat cele 647 comercializate in luna similara a anului trecut.

Dintre cele 2.394, jumatate au fost masini Fiat, 1.222 de unitati, cu 41% mai mult decat in primele trei luni din 2006. Cele mai vandute modele Fiat au fost Albea, cu 488 de unitati si Panda cu 271 de unitati.

Cea mai mare crestere s-a inregistrat la vanzarile de vehicule comerciale Fiat, vanzari care aproape s-au dublat, pana la 1.051 de unitati in trimestrul I, in crestere cu 85%. Cel mai vandut vehicul comercial Fiat a fost Doblo Cargo cu 546 de unitati.

La marca Alfa Romeo vanzarile au ramas in primul trimestru exact la nivelul de anul trecut, 51 de unitati, aceeasi valoare constanta fiind si la marca Maserati din care s-au vandut doua masini. La Ssangyong vanzarile au crescut usor, de la 57 de unitati in primul trimestru din 2006, la 60 de unitati in primul trimestru al acestui an. Singura marca la care vanzarile au scazut a fost Lancia care si-a gasit opt clienti, dupa ce in primele trei luni ale anului trecut vanduse 12 masini.

Cel mai recent model lansat de Auto Italia este masina de teren Ssangyong Actyon care a intrat pe piata luna trecuta. in acest an, gamei de autoturisme Fiat i se vor adauga doua noi modele: Bravo si Linea.

Anul trecut, Auto Italia a vandut 10.452 de autovehicule, cu 51% peste cele 6.900 comercializate in 2005. Cel mai vandut model a fost Fiat Albea cu 3.403 unitati vandute, iar la vehicule comerciale, Fiat Doblo Cargo a fost cel mai vandut model, cu 1.826 de unitati. in 2007, grupul si-a propus sa vanda cu 20% mai multe masini.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri