General Motors (GM) va prezenta in premiera mondiala noul Chevrolet Aveo cu trei usi la salonul auto de la Geneva ce va avea loc in perioada 6-16 martie.
Potrivit oficialilor de la GM, noul Aveo cu trei usi va fi lansat pe piata europeana in luna iunie 2008, cu doua variante de motorizare pe benzina. Cumparatorii vor putea alege intre un motor de 1,2 litri, cu doua axe cu came, cu 84 CP si o versiune imbunatatita a motorului de 1,4 litri, ce dezvolta o putere de 101 CP, aceasta versiune fiind disponibila cu transmisie automata. La salonul de la Geneva vor fi expuse doua modele, HHR LPG care functioneaza cu LPG si Captiva CNG cu propulsie pe gaz natural, care va putea fi admirata la standul Federatiei de Gaz Natural.

Noul Aveo cu trei usi extinde familia Chevrolet formata din masini din clasa monovolum compact, avand in vedere ca versiunea cu cinci usi a lui Aveo a avut premiera la Salonul de la Frankfurt, in septembrie 2007, urmand sa fie pusa in vanzare in luna martie pentru pieta europeana si in luna aprilie pentru piata auto din Romania.

Incepand cu anul 2002 s-au vandut peste 400.000 de masini Chevrolet din familia automobilelor de clasa compacta. Aveo detine 25% din totalul vanzarilor in anul 2007, fiind cel mai bine vandut model din gama Chevy.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri