Volkswagen prezinta 20 de modele dintre care trei modele noi la Bucharest City Challenge ’08, noul Scirocco, Passat CC si Multivan PanAmericana, informeaza compania.
Noul model sport coupe, Volkswagen Scirocco este disponibil incepand din septembrie cu motoare 1.4 TSI cu 122 CP si 160 CP, 2.0 TDI cu 140 CP si 2.0 TSI cu 200 CP. Masina vine cu o cutie manuala cu 6 trepte adaptata pentru stilul sportiv de condus sau cu dublu ambreiaj DSG cu 6 sau 7 trepte.

Un alt model expus la standul Volkswagen este Passat CC. Motorizarea de baza este reprezentata de un motor 1.8 TSI /160 CP. In mod suplimentar, se poate opta pentru un propulsor TDI cu 140 CP bazat pe tehnologia Common-Rail, sau pentru motorul V6 care dezvolta 300 CP. Aceasta motorizare de top este disponibila in serie cu sistemul 4Motion si cutia de viteze cu dublu ambreiaj DSG.

Zona vehiculelor de mari dimensiuni este deschisa de noul model Multivan PanAmericana, care ofera un motor de 2,5 l TDI ce dezvolta 130 CP sau 174 CP si un V6 3,2 l cu 235 CP. Ambele mototrizari vin cu o cutie manuala in 6 trepte si tractiune 4Motion. Modelul Multivan PanAmericana este produs in serie limitata, cu elemente unice de design este construit atat pentru marile expeditii cat si pentru aventura.

Standul Volkswagen este completat de modelele Golf GTI, Golf Variant, Passat, Jetta Individual, Eos, Beetle Cabrio, Tiguan, Phaeton, Touareg, Cross Polo, Cross Golf, Cross Touran, Multivan Highline, Caddy Life, Caddy Maxi Life.

Pe 23 si 24 august, noile modele Volkswagen, Scirocco si Passat CC vor fi prezentate intr-un tur pe circuitul stradal pozitionat chiar in mijlocul capitalei Romaniei, in jurul Casei Poporului.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri