Producatorul japonez Toyota a recurs la a scoate anumite echipamente oferite in versiunea standard la modelul Corolla, pentru a diminua in acest fel pretul, potrivit presei internationale.
Compania spera ca astfel sa isi creasca din nou vanzarile, in contextul international de scadere economica.

Toyota a lansat o versiune mai ieftina a modelului Corolla Axio sedan si a Fielder station wagon cu echipamente mai putine oferite standard.

Un exemplu este sistemul video de asistenta la parcarea cu spatele care a devenit in prezent optional, iar inainte era standard.

Noua Corolla revizuita se vinde in Japonia cu 762 de dolari (75.000 yeni) mai putin decat modelele existente.

Cresterea preturilor de consum au amplificat cererea de autoturisme care vin doar cu caracteristicile de baza, pentru a mentine costurile mici.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri