Johan Staman, om de afaceri olandez, va investi 2-3 milioane euro intr-un showroom auto in zona Aeroportului Otopeni pentru marcile Aston Martin, Maserati si Ferarri.
Noul showroom cu o suprafata de 300-400 metri patrati va fi inaugurat in aprilie 2009. De asemenea, va fi disponibil si un service.

Johan Staman detine compania Speed Club Exclusive Sportcars, specializata in comercializarea la nivel international de autoturisme exclusiviste, in special Aston Martin.

“Vrem sa vedem reactia publicului la aceste masini exclusiviste pentru ca romanilor le plac masinile de lux cu motoare puternice. De aceea, am adus in Romania un model unicat Aston Martin Vanguish la un pret de 220.000 euro de culoare alba cu interior rosu”, a declarat, pentru Wall-Street, Johan Staman, actionarul majoritar Speed Club.

Speed Club comercializeaza in Romania modelele Aston Martin Vanguish (527 CP), Aston Martin DBS (517 CP), Ferarri 575M (517 CP), Maserati Quattroporte (400 CP).

Compania este prezenta in Turcia (Istanbul), Germania, Olanda, Romania (Bucuresti), Italia (Modena), Anglia.

“Avem un sistem club, clientii pot inchiria si schimba masina la 3 luni, pot conduce un Aston Martin, Ferarri, Maserati. Este un proiect nou in Romania”, a spus Staman.

Speed Club Exclusive Sportcars ofera servicii de inchirieri, vanzari, livrari de masini oriunde in lume de la Aston Martin la McLaren.

Masinile pot fi tunate si personalizate exclusiv cu pietre Swarovski, diamante.

Compania ofera si servicii de leasing, finantare si investitii financiare internationale prin Credit Anstalt-Elvetia.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri