Peugeot va expune la Geneva in premiera mondiala modelul 3008, primul crossover al marcii, ce va fi disponibil cu cinci motorizari.
Variantele diesel sunt 1,6 litri Hdi 110 CP si 2 litri Hdi cu 150 CP si 163 CP. Motorizarile pe benzina sunt 1,6 litri 120 CP si 150 CP. Transmisia este asigurata, in functie de versiune, de o cutie de viteze manuala cu 5 trepte, 6 trepte sau una automata cu 6 trepte.

Galerie foto: Peugeot 3008

Portbagajul este format din doua parti, una care se deschide in stil hatchback, iar alta mai mica, care se deschide in jos, in stilul pick-up. Volumul spatiului pentru bagaje este de 512 litri cu toate scaunele in pozitie normala si ajunge la 1.604 litri cand sunt rabatate scaunele de pe al doilea rand.

De asemenea, la salon va fi expus si modelul 308 CC, cea mai noua decapotabila Peugeot. Constructorul francez va avea in stand si modelele 207 cu motor de 1.6 HDi FAP 90 CP, si noul Peugeot 107.

Va fi prezent si Peugeot 407 1.6 HDi FAP 110 CP cu emisii de CO2 de 129g/km, model ce va fi disponibil anul acesta.

In total, spatiul expozitional al companiei va gazdui 25 de autovehicule.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri