Romcar, importatorul Ford in Romania, comercializeaza modelul pick-up Ford Ranger la un pret de pornire de 20.085 euro fara TVA pentru versiunea XL cu cabina simpla si motorizarea de 2,5 diesel 143 CP.
Modelul este disponibil cu tractiune 4x4, 4x2 si trei versiuni constructive, cabina simpla, cabina extinsa si cabina dubla. Transmisia 4x4 are trei moduri - tractiune spate pentru conditii normale de drum, „4x4 high” pentru off road sau pentru suprafete cu rulare dificila si „4x4 low” pentru conditii de drum extreme.

Ford Ranger are doua motorizari diesel 2,5 litri 143 CP cu versiunile de echipare XL, XL+AC, XLT2, XLT3, XLT Limited si 3,0 litri 156 CP cu echiparile XLT Limited, WildTrak, WildTrak cu copertina bena.

Galerie foto: Ford Ranger

Airbagurile pentru sofer si pasager fata sunt dotari standard, optional sunt disponibile airbaguri laterale pentru scaunele din fata impreuna cu bare de otel laterale, rezistente la impact, in interiorul fiecarei usi.

Tot in standard sunt si sistemul de prevenire a blocarii rotilor (ABS) si sistemul electronic de distributie a fortei de franare (EBD).

Versiunile XLT au capitonaj pentru bena, volan si manete schimbator viteze si tractiune imbracate in piele, in timp ce varianta XLT Limited beneficiaza in plus de aistenta la parcare, tapiterie din piele si multimetru plasat central pe bord.

Modelul de varf 3,0 litri 156 CP cu echiparea WildTrak cu copertina bena are un pret de 30.330 euro fara TVA si dispune de cotiera centrala din piele, multimetru (ceas pentru inclinare longitudinala, transversala si busola electronica), roll-bar spate cromat, tapiterie scaune din piele Alcantara cu insertii portocalii, capitonaj bena, asistenta la parcare (senzori spate), praguri argintii, protectie stopuri, oglinzi retrovizoare cromate cu semnalizator integrat, sine plafon si bena argintii, jante de aliaj de 16, geamuri fata si spate actionate electric, ABS, aer conditionat, Scaune fata incalzite. Cutia de viteze este manuala in 5 trepte.

Ford Ranger a fost comercializat anul trecut pe piata romaneasca in 100 de unitati.

Romcar este reprezentantul marcii Ford in Romania din anul 1992 si aduce pe piata romaneasca 15 modele Ford, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare.

Ford Motor Company este unul din liderii industriei mondiale de automobile, activitatile sale de productie si distributie desfasurandu-se pe mai mult de 200 de piete, din sase continente.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri