Compania Nanotechnology Products, infiintata anul trecut in Romania pentru distributia produselor Borpower, lubrifianti auto nano-bor, estimeaza o cifra de afaceri de 10 milioane euro in 2009.
"Ne asteptam la o cifra de afaceri de 10 milioane euro anul acesta in Romania. Am inceput in luna martie distributia lubrifiantilor auto nano-bor pe piata romaneasca. Vrem sa facem parteneriate cu OMV, Rompetrol, Lukoil si parteneri mai mici locali, spalatorii auto, service-uri auto, etc.", a declarat, pentru Wall-Street, Tanju Uygurcetin, CEO Nanotechnology Products.

Compania vrea in Romania pe termen mediu 1% din piata. "Vrem pe termen mediu o cota de de 1% din piata de lubrifianti auto in Romania, adica 1-2 milioane de masini vor folosi produsele noastre. Avem ca tinta si sectorul marin, cu lubrifianti pentru ambarcatiuni mici, mari, iar anul viitor vom avea si produse pentru masini folosite in industrie", a precizat Uygurcetin.

Firma este prezenta in 14 tari, Germania, Anglia, Franta, Austria, Belgia, Serbia, Turcia, etc. Produsele companiei sunt vandute si prin internet.

Nanotechnology Products este unicul importator al gamei de produse Borpower al companiei NNT Nanotechnology AG, care are sediul central la Berlin in Germania.

Compania producatoare se numeste NNT Ar-Ge si a fost infiintata in anul 1992. Aceasta este localizata in Turcia, unde se afla aproximativ 72% din rezervele de bor din lume.

Gama de produse BORPower este formata din lubrifianti care pot fi utilizati la toate motoarele in 4 timpi pe benzina, motorina si gaz. BORPower imbunatateste puterea motorului cu pana la 10% si reduce temperatura uleiului cu pana la 30 %, reduce consumul de combustibil cu pana la 20%, imbunatateste calitatea uleiului de motor si prelungesc durata de viata a motorului cu pana la 100%.

Produsele BORPower sunt ecologice, reducand emisiile de dioxid de carbon cu pana la 15%. Nu sunt toxice, nu sunt acide si sunt inerte din punct de vedere chimic astfel ca nu produc reactii chimice intre aditiv si uleiul de motor precum si intre partile interne ale motorului. Gama BORPower este de natura nano-cristalina, iar elementele sale active sunt pudra de diamant bor si nano-borul. Particulele extrem de mici ajuta la reducerea frecarii si abraziunii pe suprafetele de metal aflate in miscare folosind invelisul dur si efectul bilelor de rulment care dureaza pana la 60.000 km de distanta parcursa.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri