AutoItalia, importatorul marcilor Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Ssang Yong, Maserati si Segway in Romania, comercializeaza berlina de clasa medie Fiat Linea la un pret de pornire de 8.850 euro cu TVA prin programul Rabla.
Fiat Linea are doua motorizari pe benzina de 1,4 litri 77 CP sau 120 CP si o motorizare diesel de 1,3 litri 90 CP.

Varianta pe benzina de 120 CP accelereaza de la 0 la 100 km/h in 9 secunde, viteza maxima este de 200 km/h. Consumul combinat este de 6,8 litri la 100 km. Pretul in varianta de echipare de varf Emotion este de 12.610 euro cu TVA prin programul Rabla.

Galerie foto: Fiat Linea

Modelul cu o garantie de 5 ani sau 500.000 km dispune de trei variante de echipare, Active, Dynamic si Emotion.

In varianta standard, Active, Fiat Linea are ABS, aer conditionat, inchidere centralizata, geamuri anterioare actionate electric, scaun sofer reglabil in inaltime, servodirectie, trip computer, radio CD, sistem Follow Me Home, sistem MY CAR, deschidere portbagaj din interior prin parghie podea, airbag sofer si pasager.

Varianta Dynamic are in plus comenzi radio pe volan si casetofon MP3, climatizare automata, proiectoare ceata, oglinzi exterioare cu degivrare si senzor de temperatura, telecomanda inchidere centralizata, oglinzi exterioare reglabile electric.

In echiparea Emotion, Linea primeste fata de echiparile anterioare, geamuri posterioare actionate electric, cotiera posterioara cu spatiu de depozitare si suport pahare, sistem Blue&Me, scaun sofer cu reglare lombara electrica, jaluzea luneta, suport ochelari, airbag-uri anterioare laterale, windowbag.

Compania a comercializat pe plan local anul trecut 10.070 de autoturisme Fiat, in crestere cu 3,5% fata de 2007. Cota de piata Fiat a crescut anul trecut cu 0,6%, la 3,72%

Cele mai vandute modele au fost Fiat Linea (1.689 unitati), Fiat Grande Punto (1.620) si Doblo Panorama (1.521 unitati), urmate de Fiat Bravo (1.083 unitati).

AutoItalia va lansa anul acesta pe piata romaneasca Alfa Romeo MiTo, Fiat 500 Convertible, Fiat Qubo si un model decapotabil Maserati.

Anul trecut, AutoItalia a comercializat in Romania peste 16.200 de autovehicule, cu 0,4% mai putin decat in 2007.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri