Constructorul de automobile Dacia extinde programul de lucru sambata timp de 70 de zile, incepand din 23 mai si pana la sfarsitul lunii iulie.
“Din 23 mai pana la sfarsitul lunii iulie 2009, salariatii Uzinei Vehicule Dacia vor lucra toate sambetele, in doua schimburi”, au declarat reprezentantii Dacia.

Pe 16 mai, angajatii vor lucra in trei schimburi, pentru a face fata comenzilor si pentru a permite adaptarea furnizorilor la noul program de lucru.

Decizia a fost luata in cadrul reuniunii lunare dintre Administratia Uzinei Vehicule Dacia si Sindicatul Autoturisme Dacia, reuniune care a avut loc pe 12 mai 2009.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri