Renault Romania, importatorul marcii franceze pe piata romaneasca, a inregistrat in prima etapa a programului de innoire a parcului auto, martie-mai, vanzari totale de 3.505 unitati, din care 1.188 unitati prin Rabla, reprezentand 34% din livrari, au declarat pentru Wall-Street reprezentantii companiei.
“Cota de piata pe primele 5 luni ale lui 2009 este comparabila cu cea de pe primele 5 luni ale lui 2008, cu o usoara crestere la 7,4% in 2009 fata de 7,3% in 2008”, au precizat reprezentantii Renault-Nissan Romania.

Pentru primul semestru, Renault estimeaza vanzari de 6.919 unitati pe piata romaneasca, in scadere cu circa 37% comparativ cu primele sase luni din 2008, cand au fost livrate 10.923 de autoturisme.

Marca franceza a vandut pe plan local in primele 5 luni 4.732 de unitati, cu 44% mai putin decat in aceeasi perioada a anului trecut, cand a comercializat 8.426 de unitati.

Renault lanseaza noua gama Clio in Romania

Producatorul francez va lansa pe piata romaneasca, pe 25 iunie, noile modele Clio 3, Clio Estate si Clio Sport.

Renault Clio este cel mai vandut model de import in Romania, cu 1.822 de unitati livrate in primele patru luni.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri