Kia Motors va prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt modelul facelift Cee’d, care va aparea pe piata romaneasca in luna septembrie, dupa estimarile importatorului marcii pe plan local.
La Frankfurt, Kia va prezenta toate versiunile din gama HB, SW si pro_cee’d.

Modelul Cee’d a suferit modificari la nivelul grilei, barei si farurilor. La interior modificarile s-au facut prin noi comenzi pentru aer conditionat, casetofon, iar consola centrala a fost reconceputa. De asemenea, volanul si schimbatorul au fost revizuite.

Kia Cee’d facelift are doua motorizari pe benzina 1,4 litri si 1,6 litri. Modelul va avea un motor diesel de 1,6 litri cu trei puteri diferite.

Motorizarile vor fi disponibile cu sistemul Start & Stop, numit ISG (Idle Stop & Go).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri