Constructorii auto s-au intrecut in prezentarea cit mai multor modele noi la cea de-a cincea editie a Salonului International de Automobile Bucuresti (SIAB), care a reunit sub acelasi acoperis limuzine, mini-masini, vehicule supersport, dar si monoposturi de Formula 1.
Editia din acest an a SIAB a adus cu sine prezentarea a 40 de marci de automobile si de modele noi, cu o gama de preturi la fel de variata. Automobile Dacia a prezentat Loganul echipat cu motor diesel de 1,5 litri. Pretul minim de achizitie este de 7.270 de euro. La polul opus, Maserati a venit cu MC 12, o masina supersport de 600 de cai-putere. Pentru un asemenea bolid, si pretul e pe masura: 750.000 de euro.

Premierul Calin Popescu Tariceanu a fost prezent, ieri dimineata, la deschiderea oficiala a SIAB, unde a fost insotit de seful casei italiene de design, Fabrizio Giugiaro.

Renault si Toyota expun monoposturi F1

La aceasta editie, Renault Romania a adus, in premiera pentru piata romaneasca, noul Clio 3, dar si o masina de Formula 1, prezentate alaturi de modelele Megane Coupe Sport si Cabriolet, Modus si Laguna.

Noutatile standului Nissan sint autoturismul de clasa mini, Micra C+C, autoturismele sport 350 Z Roadster, 350 Z, pick-upul Navara, SUV-urile (Sport Utility Vehicle) Murano si Pahfinder.

Importatorul Toyota a expus modelele Yaris din clasa mica, Corolla - clasa compacta. La clasa medie, japonezii au prezentat noul motor diesel de 2,2 litri si 150 de cai-putere de pe modelul Avensis. La capitolul Sport Utility Vehicle, Toyota a venit cu Land Cruiser si RAV 4, neuitind sa introduca si monopostul F1.

Dintre premierele prezentate la saloanele auto de la Geneva si Frankfurt, Toyota aduce la SIAB modelul din clasa mini Aygo - al carui target sint tinerii - si noul pick-up Hilux.

Noi berline si SUV-uri

Importatorul general Citron, Automotive Trading Services, expune pentru prima oara in Romania gama sa completa de berline in diverse modele de caroserii: clasa C, de la modelul C 1, noul model compact de intrare in gama, si pina la berlina de lux C 6.

Honda vine cu o serie de modele echipate cu noul motor diesel FR-V. Importatorul marcilor Fiat, Lancia, SsangYong si Alfa Romeo expune pentru prima data in Romania modelul din clasa mica Fiat Grande Punto si autoturismul de clasa medie Fiat Croma. Printre noutatile absolute se numara SUV-ul SsangYong Kyron si noul model din clasa compacta Alfa Romeo 159.

Salonul Auto de la Bucuresti va incepe miine in cadrul complexului Romaero Baneasa si va dura pina pe 17 octombrie. Evenimentul este organizat, ca si cu doi ani in urma, de Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile, in parteneriat cu firma franceza Auto Moto Cycle Promotions, care se ocupa si de organizarea salonului auto de la Paris.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri