Constructorul de masini sport de lux Ferrari a confirmat ca profitul si vanzarile au scazut in 2009, potrivit publicatiei britanice Autocar.
Anul acesta, au fost livrate 4.680 de masini, in scadere cu 6,9%, rezultand un profit de 176 milioane euro, mai mic cu 28% fata de primele 9 luni din 2008, cand a fost raportat un profit de 243 milioane euro.

In primele 9 luni, incasarile au fost de 1.287 milioane euro, in scadere cu 9,3%, de la 1.419 milioane euro in ianuarie-septembrie 2008.

Veniturile Ferrari au scazut in cel de-al treilea trimestru cu 12%, la 396 de milioane euro, de la 450 de milioane euro in aceeasi perioada a anului trecut.

Ferrari a vandut 1.454 de masini, in scadere cu 4,3% fata de cel de-al treilea trimestru din 2008.

Producatorul auto italian a spus ca si-a marit cota pe fiecare piata unde este prezent.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri