Dacia s-a gandit la un model special Sandero pentru piata germana pe care l-a numit “FC St. Pauli”, fiind o editie limitata de 1.000 de exemplare, potrivit abendblatt.de
Sandero FC St. Pauli este o echipare de varf, iar pretul va fi de 9.900 euro.

Editia limitata a fost realizata pentru fanii echipei la care este sponsor in Germania, FC St. Pauli. Dacia este sponsor al clubului din anul 2009.

Pe noua serie Sandero apare logo-ul clubului Hamburg, pe haion, pe portierele laterale posterioare, pe scrumiera si chiar pe scaune si tetiere.

Dacia Sandero FC St. Pauli are o singura culoare, Alb Arctic, pentru a se potrivi cat de cat cu imaginea echipei germane, care are culorile alb-maro.

De asemenea, fiecare model are pe consola centrala numarul unic din seria de 1.000 de unitati, precum si insemnele St. Pauli.

Echiparea Sandero St. Pauli include aer conditionat, geamuri electrice fata, inchidere centralizata cu telecomanda, radio CD MP3, jante din aliaj de 15 inch, faruri negre, servodirectie si faruri de ceata.

Modelul limitat este disponibil cu un motor pe benzina de 1,2 litri si 75 CP.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri