ALD Automotive a lansat o platforma de vanzare prin licitatie a autovehiculelor rulate catre dealeri si utilizatorii masinilor contractate prin firme si anticipeaza vanzari de peste 1.000 de autovehicule in acest an, a declarat directorul operational al companiei, Ciprian Vladescu.
"Vom depasi 1.000 de unitati vandute in acest an, iar in urmatorii trei ani estimam sa vindem peste 4.000 de autovehicule care vor fi returnate si inlocuite", a mentionat Vladescu. El a mai spus ca, in acest an, au fost vandute deja 200 de unitati, dintre care 108 prin aceasta platforma, care a devenit operationala din luna martie. "Masina se vinde automat catre dealerul care ofera pretul cel mai mare", sustin reprezentantii companiei.

Vladescu a precizat ca anul trecut au fost vandute 768 de autovehicule catre dealeri. "Sistemul era asemanator, numai ca oferta dealerilor era transmisa catre noi prin e-mail", a mai spus Vladescu.

"Oferta pe unitate a crescut de la lansarea acestei platforme de la 10 la 14 solicitari pe autovehicul", a mai spus directorul operational al companiei. Compania administra peste 5.800 de autovehicule in aprilie si estimeaza ca va ajunge la o flota de 6.400 de autovehicule gestionate la finalul acestui an.

La sfarsitul lui 2009, ALD Automotive administra 5.147 de autovehicule. Utilizatorii inregistrati pe platforma ALD gasesc lista tuturor autovehiculelor uzate scoase la vanzare de ALD Automotive impreuna cu informatii detaliate despre numarul de kilometri parcursi si starea tehnica a masinilor, atestate de un evaluator independent, sustin reprezentantii companiei.

Masinile pot fi achizitionate prin participarea la licitatii inchise, utilizatorii fiind informati automat prin e-mail despre rezultatele licitatiilor la care au ofertat si despre licitatiile noi lansate pe platforma. Principalul produs ALD Automotive este leasingul operational "full service" (cu servicii incluse n.r.) pentru flote de autovehicule.

Acesta include, pe langa finantarea utilizarii autovehiculului, o gama de servicii destinate administrarii flotelor de autovehicule. Din ianuarie 2008, ALD Automotive asigura si serviciul de spalare a autovehiculelor. ALD Automotive SRL, creata la inceputul anului 2005, este detinuta de BRD-Groupe Societe Generale si de compania franceza ALD Automotive, subsidiara a Societe Generale.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri