i30u este denumirea faceliftului aplicat modelului Hyundai i30, fiind disponibil deja in showroom-urile Hyundai din reteaua Hyundai Auto Romania.
Preturile Hyundai i30u pornesc de la 9.400 euro plus tva, pentru varianta de motorizare 1.4 benzina, cu transmisie manuala in 5 trepte si nivel de echipare Classic.

Noul i30u aduce un set cuprinzator de imbunatatiri atat din punct de vedere tehnic, cat si la nivelul designului.

Oferta i30u cuprinde pachetul „Triple 5” ce consta in 5 ani de garantie integrala, transferabila si fara limita de kilometri, 5 ani de verificari tehnice periodice si 5 ani de asistenta rutiera gratuita.

Designul nu se indeparteaza puternic de aspectul initial al modelului, faceliftul avand ca principal obiectiv accentuarea calitatilor estetice ale emblematicului i30.

Structura redesenata a grilei frontale apropie i30u de noua linie de design a gamei Hyundai.

Modificari estetice prezinta bara fata, farurile de ceata, garnitura cromata ce sustine sigla Hyundai, pragurile laterale si bara spate.

Modelul prezinta doua motorizari pe benzina Euro 5, 1.4 DOHC (109 CP) si 1.6 DOHC (122 CP) cuplate la un sistem de transmisie manuala in 5 trepte si o motorizare diesel: 1.6 CRDi (115 CP) beneficiind de transmisie manuala in 6 trepte.


La capitolul siguranta, i30u are 5 stele Euro NCAP.

Hyundai Auto Romania, parte a Tiriac Holdings, este reprezentantul marcii Hyundai in Romania din anul 1994 si aduce pe piata nationala 12 modele Hyundai, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare. Fondata in 1967, Hyundai Motor Co. s-a transformat in Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producator auto la nivel mondial incepand din anul 2007.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri