AVE Intermed, furnizor de anvelope si dispozitive pentru echipamente industriale si de constructii, a devenit unic distribuitor in Romania al anvelopelor Magna Tyres.
Contractul a fost perfectat in luna iulie si este valabil pe o perioada nedeterminata.

De peste 30 de ani, Magna Tyres produce si comercializeaza anvelope industriale si off road.

Avantajul competitiv al anvelopelor olandeze Magna Tyres este dat, atat de utilizarea de materii prime si materiale de inalta calitate, cat si de customizarea acestora pentru a raspunde necesitatilor aplicatiilor speciale. Astfel, Anvelopele olandeze Magna Tyres sunt folosite pentru echipamentele industriale, precum si pentru cele utilizate in constructii si in industria miniera.

“Avem convingerea ca in cateva luni, echipa AVE Intermed va reusi sa impuna pe piata din Romania anvelopele industriale si off road produse de Magna Tyres", a declarat Razvan Popescu, business developer AVE Intermed.

Ave Intermed, dealer in Romania pentru Marangoni (anvelope industriale si anvelope reconstruite la cald), ATIB Elettronica (redresori pentru baterii de tractiune), DFK Cab (cabine pentru stivuitoare), B&P (stivuitoare laterale) si Exide (baterii de tractiune) ofera, atat o gama completa de produse si echipamente, cat si servicii aferente acestora, printr-un sistem comercial si de service cu acoperire nationala.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri