Compania americana Adama Technologies Corporation a anuntat ca vrea sa construiasca patru fabrici de reciclare a anvelopelor in Romania, in parteneriat cu mai multi investitori locali, putand atrage in acest scop fonduri de la Uniunea Europeana si statul roman, scrie Mediafax.
Adama Technologies a semnat o scrisoare de intentie cu antreprenori locali din Romania pentru dezvoltarea retelei de fabrici de reciclare, care ar putea ajunge la venituri anuale de peste 100 de milioane de euro, se arata intr-un comunicat al companiei.

Prima fabrica ar putea fi deschisa anul urmator, adupa care vor fi infiintate alte trei astfel de facilitati.

Adama Technologies se asteapta la "ajutorul substantial al Uniunii Europene si finantare din partea statului roman", pentru implementarea proiectului.

"Scrisoarea de intentie pe care am semnat-o este foarte importanta pentru noi. Cooperarea Adama cu Romania si Uniunea Europeana marcheaza un punct important in planurile companiei de a-si extinde portofoliul tehnologic si de a deschide piete suplimentare", a afirmat directorul general al Adama Technologies, Aviram Malik.

Compania a fost infiintata in 2007, in statul american Delaware, si vizeaza activitati de reciclare si ecologizare, inclusiv recuperarea de zone industriale sau comerciale contaminate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri