Ford prezinta la Paris modelul Ford Ka cu sitemul Auto-Start-Stop care contine o parte din elementele tehnologiei hibrid ce va fi utilizata in 2013 pentru modelul Ford C-MAX si noul Ford Fiesta World Rally Car, a declarat, intr-un interviu acordat Wall-Street, John Gardiner, directorul de comunicare Ford Europa.
Gardiner spune ca noul Ford Focus ST va fi lansat in 2012 cu motorul pe benzina de 2 litri 250 CP.

“Focus ST este vedeta gamei Focus de generatie urmatoare, performanta sa fiind relevata de noua versiune de 250 CP a motorului de 2.0l EcoBoost cu patru cilindri pe benzina. Noul model are cuplu motor si putere cu 10% mai mari decat actualul Focus ST, insa consumul de combustibil si emisia de CO2 sunt reduse cu peste 20%. Este o masina minunata care este fidela traditiei Ford ST”, a precizat oficialul Ford.

Pe langa performantul model Focus ST, Ford expune la Salonul Auto de la Paris intreaga gama Focus, prezentata in premiera in forma in care va fi produsa, incluzand versiunile de caroserie cu patru si cu cinci usi, la care se adauga modelele C-MAX si Grand C-MAX; “primele modele lansate pe noua noastra platforma de segment C”, mai spune Gardiner.

De asemenea, Ford a imbunatatit si modelele S-MAX, Galaxy si Mondeo.

Mondeo facelift va dispune de un motor diesel ECOnetic cu emisii de CO2 de 115 g/km.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri