Volkswagen dezvaluie versiunea facelift a modelului coupe-cabriolet Eos, ce aduce decapotabila in linie cu noul design al marcii, scrie publicatia britanica Autocar.
Modelul revizuit va fi oficial lansat in noiembrie la Salonul Auto de la Los Angeles, pe piata europeana fiind asteptat in ianuarie 2011.

In Europa, Eos restilizat va avea motorizarile 2 litri diesel 140 CP cu o transmisie manuala in 6 trepte sau automata DSG cu 6 viteze si versiunile pe benzina 1,4 TSI 122 CP, 160 CP si 2 litri TSI 210 CP. Toate motoarele pe benzina sunt disponibile cu o cutie manuala cu 6 viteze, in timp ce transmisia DSG vine doar cu cea mai puternica unitate.

Modificarile aduse noului Eos se observa in partea din fata, modelul a primit faruri LED cu lumini de zi, o grila fata cromata de dimensiuni mai mici, prize de aer mai mari in partea de jos si noi lumini de ceata.

In partea spate, stopurile noului Eos sunt inspirate de la modelul Golf, iar bara a fost redesenata.

Schimbarile la interior sunt mai putin substantiale. Calitatea materialelor a fost imbunatatita si noi tipuri de tapiterie din piele sunt disponibile.

Noi optiuni ce includ sistemul de intrare fara cheie (keyless), lumini si asistenta la parcare sunt disponibile pe Eos.

Sistemul de deschidere-inchidere al plafonului decapotabilei poate fi controlat din telecomanda.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri