Dezvoltat sub numele de cod ‘VF’, modelul marcheaza o noua faza in evolutia Hyundai la nivel de marca si produs dedicat pietei europene.
i40 va fi prezentat in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, in luna martie.

Noul i40 va fi lansat in versiunea de caroserie wagon, varianta sedan urmand la numai cateva luni mai tarziu.

“i40 reprezinta pilonul care va sprijini atingerea obiectivelor noastre pentru 2011 si pentru viitorul apropiat”, a declarat Allan Rushforth, vicepresedinte Hyundai Motor Europe.

Proiectat in cadrul centrului de cercetare si dezvoltare Hyundai de la Rüsselsheim, Germania, noul i40 reprezinta primul model Hyundai apartinand segmentului CD special dezvoltat pentru clientii europeni. Modelul continua linia de design ‘fluidic sculpture’, adoptand grila hexagonala reprezentativa pentru noua gama Hyundai si forme indraznete, ce confera modelului o aparitie sportiva, dinamica, integrand armonios partile laterale, frontala si spate.

i40 va beneficia de programul fara precedent Hyundai ‘Five Year Triple Care’, ce include 5 ani de garantie integrala, transmisibila si fara limita de kilometri, 5 ani de asistenta rutiera si 5 ani de verificari tehnice periodice gratuite.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri