Universitatea Spiru Haret, una dintre cele mai mari universitati private, a lansat o aplicatie pentru telefoanele iPhone si media playerele portabile iPod Touch care permite accesarea informatiilor privind admiterea in cadrul celor 25 de facultati ale institutiei de invatamant.
„Prin lansarea acestei aplicatii, oferim studentilor nostri conectati la mijloacele de informare moderna, o cale de acces rapida si potrivita stilului lor de viata la informatiile utile legate de serviciile universitare pe care le oferim”, declara Ioana Voloaca, Lector Universitar in cadrul universitatii.

Aplicatia se numeste Universitaria si este disponibila gratuit pe ITunes . Aceasta a fost lansata de Zed Digital, divizia pentru proiecte digitale a agentiei de media Zenith Media Romania .

Universtitatea Spiru Haret este cea mai mare institutie privata din Romania, include 25 de facultati cu 53 de specializari, 76 de programe pentru studii universitare de masterat.

Zed Digital a fost lansata in 2008 si in prezent este unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata de media interactive din Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri