Angajatorii britanici vor fi nevoiti sa-si plateasca angajatii cu aproximativ 50 de milioane de euro in plus, dupa ce autoritatile au luat decizia de a reduce cu un an varsta de la care muncitorii pot primi salariu minim la nivel national, pana la 21 de ani, scrie Personnel Today.
Noile modificari legislative vor intra in vigoare de la 1 octombrie 2010. Angajatii in varsta de minimum 21 de ani vor primi 5,93 de lire sterline/ora, in crestere cu 2,2% fata de nivelul actual de 5,8 lire sterline/ora.

Departamentul pentru Afaceri estimeaza ca aproximativ 85.000 de angajati vor beneficia de pe urma noului act normativ.

Totodata, muncitorii cu varste cuprinse intre 18 si 20 de ani vor beneficia de o crestere salariala de 0,09 lire sterline, pana la 4,92 de lire sterline/ora.

De asemenea, salariile anumitor angajati cu varste mai mici de 18 ani vor creste la 3,64 de lire sterline/ora, de la 3,57 de lire sterline.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri