Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) a atribuit asocierii Tehnostrade - Spedition UMB, companii controlate de omul de afaceri Dorinel Umbrarescu, un contract de 540,8 milioane lei (128 milioane euro) fara TVA pentru reabilitarea drumurilor din judetele Iasi si Neamt.
Proiectarea si executia lucrarilor de modernizare si reabilitare a drumurilor judetene si de interes local din Iasi si Neamt sunt derulate prin Programul National de Dezvoltare a Infrastructurii (PNDI), potrivit Mediafax.

Serviciile de proiectare vor fi realizate de subcontractantul Iptana, se arata intr-un comunicat al MDRT.

Tehnostrade si Spedition UMB si-au adjudecat si primul contract de lucrari atribuit prin PNDI, care vizeaza reabilitarea de drumuri din Suceava si Botosani, pentru 551,9 milioane lei, tot fara TVA.

Umbrarescu este un cunoscut om de afaceri din Bacau si unul dintre cei mai mari antreprenori din domeniul lucrarilor de infrastructura.

PNDI, derulat in perioada 2011 - 2020, este gestionat de ministerele Dezvoltarii si Mediului. Proiectele aferente MDRT au o valoare estimatã de 4 miliarde euro.

Lucrarile vor fi finantate din fonduri externe rambursabile si nerambursabile, de la bugetul de stat prin cel al MDRT, precum si din alte surse. Pe perioada realizarii lucrãrilor, finantarea este asiguratã de prestatorii, executantii si furnizorii selectati, urmand ca MDRT sa plateasca sumele datorate esalonat, in intervalul 2013-2020.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri