Grupul Medical Romgermed, cu activitati pe piata serviciilor medicale private, a deschis al 18-lea laborator al retelei, situat in Bucuresti in cadrul viitorului spital al companiei, dupa o investitie de 500.000 de euro, scrie Mediafax.
Noul laborator Romgermed se intinde pe o suprafata de peste 500 metri patrati, este dotat cu aparatura performanta si efectueaza teste din domeniul biochimie, hematologie, imunologie, serologie, microbiologie si citologie cervico-vaginala. Personalul medical este format din 45 de medici specialisti, biologi, chimisti si biochimisti si asistenti medicali.

"Avem posibilitatea executarii analizelor pentru un numar de aproximativ 1.000 de pacienti/zi si la solicitari in regim de urgenta eliberam rezultatele in maxim 45 de minute", a declarat, intr-un comunicat, Ciprian Nicoara, director divizia Laboratoare a Romgermed.

Pana la finele anului, compania vrea sa deschida inca doua laboratoare, fara sa precizeze insa locatia.

In iulie, directorul de dezvoltare al grupului, Marius Manoiu, declara pentru Mediafax ca Romgermed a inceput lucrarile la un spital multidisciplinar in Bucuresti, cu 150 - 250 de paturi, pentru care va investi 20 milioane euro. Manoiu a adaugat ca unitatea, situata pe Calea Plevnei, va fi finalizata la sfarsitul anului 2012.

Romgermed estima la inceputul anului o cifra de afaceri in crestere cu 40% fata de 2010, cand a rulat 14 milioane de euro, pe fondul extinderii retelei de laboratoare si deschiderii de centre de imagistica si dializa.

Grupul Romgermed este controlat in proportie de 95% de Dorian Sam Schwartz, iar restul de 5% este detinut de Filip Florin Schwartz
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri