Producatorul de paine si produse de patiserie Boromir Prod Buzau (SPCU), controlat de omul de afaceri Constantin Boromiz, a incheiat anul 2013 cu o cifra de afaceri de 91,67 milioane lei (20,7 milioane euro), in scadere cu 19,6% fata de 2012, scrie Mediafax.

In 2012, compania a inregistrat o cifra de afaceri de 114,06 milioane lei.

Compania a incheiat anul cu pierderi de 3,91 milioane lei, de doua ori mai mari decat in 2012, cand a inregistrat un rezultat negativ de 1,92 milioane lei.

Veniturile s-au diminuat cu 7,75% anul trecut, la 108,19 milioane lei, iar cheltuielile au scazut mai lent, cu 5,59%, la 112,11 milioane lei.

Compania estima, in primavara anului trecut, ca va trece pe profit, cu un castig de 2,8 milioane lei, de la pierderi de 1,9 milioane lei in 2012.

Grupul Boromir activeaza pe piata de morarit si panificatie si mai include companiile Boromir Ind (Ramnicu Valcea si Deva), Boromir Pan, Moara Cibin (MOIB), Extrasib Sibiu, Comcereal Sibiu, Amylon Sibiu (AMY) si Panmed Medias.

Ultimul transfer cu actiunile Boromir Prod a fost realizat marti la un pret de 0,1 lei. La aceasta cotatie, compania are o capitalizare de 23,3 milioane lei (5,19 milioane de euro).

Sursa foto: Paine, Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri