Grupul de firme Polisano l-a numit pe Celestin Constantin in functia de director general al Spitalului European Polisano din Sibiu. Numirea a fost facuta de avocatul Remus Borza, presedinte al consiliului de administratie al Polisano.

Celestin Constantin a absolvit ASE Bucuresti, Facultatea de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori in 1996, este auditor, expert contabil, absolvent al unui masterat in Management si al unui MBA in domeniul financiar-contabil, iar din 2013 este doctor in economie.

In perioada 1997-1998 a lucrat la Directia de Sanatate Publica a municipiului Bucuresti, in perioada 1999 - martie 2003 a fost seful Serviciului Buget-Financiar la Casa de Asigurari de Sanatate Bucuresti, iar in perioada 2003-2011 a fost director financiar contabil, director administrativ si sef Serviciu Achizitii la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca - Bucuresti. In perioada 2011-2013 a fost manager general al Spitalului Clinic de Urgenta Sf. Pantelimon din Bucuresti.

Spitalul European Polisano din Sibiu a fost deschis in 2013, cu o investitie de 25 de milioane de euro. Spitalul acopera 35 de specialitati, printre care chirurgia cardiovasculara, neurochirurgia, O.R.L., ortopedia, medicina interna, chirurgia plastica, radiologia etc. In cadrul noului spital functioneaza 8 sali de operatii, singura maternitate privata din Romania acreditata de Ministerul Sanatatii si cel mai modern centru de radioterapie din sud-estul Europei, in care au fost investiti 4 milioane de euro.

Grupul de firme Polisano, in care lucreaza 2.000 de angajati, a avut in anul 2013 o cifra de afaceri de peste 400 de milioane euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri