Compania farmaceutica Ozone Laboratories a anuntat numirea unui nou director general, Ruxandra Nastase, care l-a inlocuit in functie pe Dan Schiopu.
Ruxandra Nastase, in varsta de 32 de ani, lucreaza de noua ani in industria farmaceutica, anterior numirii sale, ea ocupand pozitia de marketing manager pentru Romania si Bulgaria in cadrul diviziei de sanatate a companiei britanice Reckitt Benckiser.

Ozone Laboratories a realizat foarte multe lucruri intr-o perioada de timp extrem de scurta, datorita stilului si strategiei de business de pana acum. Am ajuns insa la un nivel la care trebuie sa apara unele modificari structurale pentru ca si compania sa se poata adapta propriilor schimbari, precum si conditiilor de piata. Urmatoare perioada va fi una de maturizare pentru Ozone Laboratories, a declarat noul director general al Ozone Laboratories Romania.

Ozone Laboratories a fost infiintata in 2001, avand ca tinta principala dezvoltarea unei retele de subsidiare in Europa de Est, iar sediul central al companiei este la Londra. Extinderea activitatii Ozone va fi gestionata de Ozone Management International (OMI), unitatea de coordonare a tuturor subsidiarelor Ozone Laboratories, care are sediul in Romania. OMI este unitatea de conducerea/management a grupului Ozone Laboratories. in prezent, Ozone Laboratories are subsidiare in Romania, Polonia, Slovacia, Bulgaria, Republica Ceha, Grecia, Ucraina, Turcia si Ungaria. in Romania, Ozone Laboratories produce medicamente in urma unor parteneriate locale incheiate cu Fabiol Bucuresti, Mark Pharmaceutics Iasi, Bioeel Targu Mures si Santa Brasov.

Ozone Laboratories Romania a inregistrat in 2005 o cifra de afaceri de peste 22,2 milioane euro, intentionand sa atinga 50 milioane euro la finele acestui an. Compania detinea o cota de piata de 2% in intervalul iulie 2005-iunie 2006 si ocupa locul 14 in topul companiilor farmaceutice in Romania, potrivit companiei de cercetare a pietei Cegedim.

La mijlocul lunii septembrie, Ozone Laboratories a anuntat incheierea unui partenerist strategic cu Bristol-Myers Squibb pentru comercializarea in Bulgaria, Polonia si Slovacia a medicamentelor produse de compania americana. intreg portofoliul de medicamente ale Bristol-Myers Squibb, precum si angajatii subsidiarelor firmei americane din Bulgaria si Slovacia vor trece la Ozone Laboratories. Pe piata poloneza, Ozone va prelua doar portofoliul de medicamente eliberate fara reteta.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri