Samsonite, retailer de genti si valize, vrea sa deschida in urmatorii cinci ani 100 de magazine la nivelul intregii tari, anunta compania.

In prezent, Samsonite are in Romania 25 de magazine si a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 6,8 milioane de euro, in crestere cu 7%. Compania isi mai propune sa ajunga pana in 2022 la o cifra de afaceri de peste 18 milioane de euro.

Distribuitorul Samsonite in Romania este compania General Business System. Anul trecut, 60% din afaceri au fost generate de activitatea din Bucuresti. Pana la finalul acestui an, compania isi propune sa deschida zece noi magazine.

„Ne extindem reteaua de magazine si vrem sa punem accent mai ales pe magazinul online”, a spus Elena Bucur, manager vanzari si IT al General Business System.
Primele valize Samsonite au fost create in 1910, compania fiind la acest moment lider de piata la nivel mondial, cu o cota de 75% din piata globala de profil si 80% din piata branded locala.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri