Henkel Romania - Divizia Adezivi a inaugurat la Bucuresti, primul showroom pentru materiale de constructii, care a fost amenajat si dotat pentru punerea in aplicare a sistemelor de produse in showroom, in urma unei investitii de 100.000 de euro pentru acest an.
Showroom-ul Ceresit pentru Profesionisti este un concept nou, special creat pentru a oferi materiale de constructii in conformitate cu noile tehnologii, inclusiv consiliere de specialitate persoanelor care lucreaza in acest domeniu pentru alegerea acestora in functie de fiecare lucrare.

"Dorim sa venim in intampinarea nevoilor tuturor partenerilor nostri, constructori, arhitecti, meseriasi si sa le oferim prin Showroom-ul Ceresit posibilitatea de a obtine informatii de la specialistii nostri", a declarat Iulian Mangalagiu, business unit manager Divizia Adezivi, Henkel Romania, citat de NewsIn.

Potrivit lui Mangalagiu, urmatorul Showroom Ceresit va fi deschis la Targu Mures in perioada imediat urmatoare, avand in vedere expansiunea acestui sector al constructiilor in toata tara.

Henkel Romania Divizia Adezivi face parte din grupul german Henkel. Marca Ceresit, emblema grupului, este in prezent lider pe piata materialelor de constructii in segmentul de adezivi pentru placari ceramice, cu o cota de piata de circa 45% si este una dintre cele mai importante marci in piata termoizolatiei cladirilor.

In anul fiscal 2005, grupul Henkel a realizat vanzari in valoare de 11.974 miliarde de Euro. Henkel are peste 50.000 de angajati in intreaga lume.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri