A.T. Kearney, una dintre cele mai mari firme internationale de consultanta manageriala, isi va deschide pe 12 martie un birou la Bucuresti, pentru a raspunde cresterii impresionante a cererii de servicii de acest gen in Europa de Sud-Est, ca urmare a restructurarii economiilor din zona.
A.T. Kearney a mai activat pe piata romaneasca prin furnizarea de servicii de consultanta, in special companiilor din sectorul energetic, financiar, telecomunicatiilor, farmaceutic, media si de productie.

"Portofoliul nostru de servicii pentru Europa de Sud-Est se supune cerintelor investitorilor internationali in ceea ce priveste investitiile green-field, strategiile off-shore si integrarea post-achizitie a companiilor privatizate", spune directorul executiv pentru Europa Centrala al A.T. Kearney, Dietrich Neumann, citat de comunicatul companiei.

Potrivit acestuia, compania vrea sa sprijine liderii locali "pentru a face fata cu succes provocarilor aduse de integrarea Romaniei in Uniunea Europeana, pentru a remodela procesul de productie, pentru a imbunatati competitivitatea si pentru a profita la maximum de oportunitatile de crestere din alte tari".

Potrivit consultantului international, reformele in mediul macroeconomic au determinat o puternica crestere a atentiei asupra Europei de Sud-Est, investitorii internationali vrand sa beneficieze de expansiunea pietelor locale dinamice si avand nevoie in acest proces de strategii de intrare pe aceste piete.

"Desi piata de consultanta strategica nu a atins inca nivelul Europei de Vest, putem observa o schimbare radicala in structura cererii. Liderii de piata locali constientizeaza faptul ca se confrunta cu diverse provocari, care nu pot fi abordate cu succes doar copiind modele externe sau adoptand concepte standardizate", afirma, la randul sau, coordonatorul A.T. Kearney Romania, Michael Weiss.

A.T. Kearney este una dintre cele mai mari companii de consultanta manageriala din lume. Printre clientii companiei se numara corporatii globale si companii nationale din toate sectoarele, precum si furnizori de servicii atat din sectorul privat, cat si din cel public.

A.T. Kearney a fost infiintata in Chicago, in 1926 si are aproximativ 2.500 angajati in peste 30 tari de pe toate continentele. Compania este prezenta si pe piata Europei de Sud-Est, de peste 15 ani si colaboreaza strans cu institute de cercetare, universitati si diversi experti locali.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri