Rexroth Bosch Group a inaugurat ieri oficial o fabrica la Blaj, valoarea investitiei fiind de 11 milioane euro
Fabrica are 180 de angajati, numarul acestora urmand sa ajunga pana la sfarsitul anului viitor la 300, iar piesele produse aici vor fi exportate in toata lumea. Prin deschiderea noii fabrici de la Blaj, concernul Bosch Rexroth si-a extins capacitatea de productie in domeniul tehnicii lineare. in momentul de fata, aproximativ 180 de angajati lucreaza in domeniul ajustarii sinelor de profil si a carucioarelor de ghidare sau monteaza bucse cu bile. Pana la finele lui 2008, numarul angajatilor va creste la aproximativ 300. Concernul Bosch Rexroth a investit 11 milioane de euro pentru constructia cladirilor administrative si a halelor de productie de la Blaj.

"Noua fabrica de la Blaj reprezinta o alta piatra de hotar in extinderea platformei mondiale de fabricatie a grupului Bosch", a declarat citat de NewIn, vicepresedintele conducerii concernului german Robert Bosch GmbH, Siegfried Dais.

La randul lui directorul tehnic al concernului Bosch Rexroth, Reiner Leipold-Büttner, a precizat ca "la Blaj, ca si in celelalte 41 de fabrici ale noastre din lume, mizam pe un maxim de calitate, pe punctualitate absoluta la livrare si eficienta in productie. Decizia noastra de a miza pe orasul Blaj ca locatie de productie s-a dovedit a fi cat se poate de corecta. in cursul ultimelor luni ne-am bucurat de sustinere exemplara din partea autoritatilor si a responsabililor politici. Dar si motivatia profesionala a angajatilor este deosebit de mare".

Bosch Rexroth AG este unul din liderii mondiali in domeniul tehnologiei pentru actionari, automatizari si control. in cadrul automatizarilor industriale precum si in aplicatii mobile, cei peste 500.000 de clienti folosesc solutiile individuale de actionari, automatizari si sisteme de miscare produse sub marca Rexroth, Sub denumirea de The Drive & Control Company, intreprinderea Bosch Rexroth dezvolta, produce si desface componentele sale in peste 80 de tari. Cu cei peste 29.800 de angajati, acest concern din cadrul grupului Bosch a realizat o cifra de afaceri de aproximativ 4,9 miliarde euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri