Rompetrol Downstream, divizia de retail a The Rompetrol Group (TRG), a lansat miercuri o solutie integrata de monitorizare a flotelor auto -denumita Fill&Go Vehicle Control- serviciu disponibil pentru un abonament lunar intre 25-35 euro pentru fiecare masina, in functie de marimea parcului auto.
"Noul serviciu nu presupune nicio interventie din partea clientilor. Sistemul este montat pe masina intr-un service autorizat iar clientii vor plati un abonament lunar care variaza ca pret in functie de numarul de masini din parcul auto al clientului respectiv", a declarat miercuri vice-presedintele de marketing si comunicare al companiei, Sorin Blaga, intr-o conferinta de presa organizata la standul Rompetrol din cadrul Salonului International Auto Bucuresti (SIAB).

Acesta a explicat ca prin acest serviciu se poate monitoriza traseul parcurs de o masina din parcul auto, timpii de stationare si se pot seta si limite de viteza.

"In cazul in care limita de viteza stabilita pentru un anumit interval orar sau pentru o anumita portiune a traseului este depasita si in cazul in care sistemul detecteaza furt de combustibil din rezervor - prin conectarea unui senzor al Fill&Go Vehicle Control la sonda ce indica nivelul carburantului - atunci sistemul poate instiinta administratorul flotei prin email sau SMS", a adaugat Blaga.

Referitor la clientii-flote, Blaga a precizat ca Rompetrol Downstream are deja peste 7.000, iar pana la sfarsitul anului se estimeaza o crestere cu 25% a acestora, in special a celor ce detin un parc auto extins si au nevoie de un control periodic si sistematizat al masinilor.

Fill&Go Vehicle Control functioneaza prin tehnologia GPS (Global Positioning System) si este accesibil utilizatorului printr-o pagina de internet in care administratorul parcului auto se inregistreaza si conecteaza la sistem, pe baza de parola.

In prezent, Rompetrol Downstream opereaza o retea de peste 350 de benzinarii la nivel national.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri