Casa de avocatura Bostina si Asociatii a stabilit un parteneriat cu Ascott Associes, unul din cele mai dinamice cabinete de avocatura din Paris, pentru a oferi servicii juridice si de consultanta integrate firmelor franceze din Romania, a anuntat compania.
Parteneriatul isi propune sa ofere firmelor franceze care sunt deja prezente in Romania, precum si firmelor tip joint-venture franco-romane, servicii juridice si de consultanta integrate, explorand toate posibilitatile care decurg din recentul parteneriat strategic stabilit intre autoritatile de la Paris si Bucuresti.

"Urmarim de ceva vreme sa ne extindem in Uniunea Europeana, Parisul si Bruxelles fiind cele doua optiuni evidente. Am ales in cele din urma sa stabilim "capul de pod" la Paris din considerente de oportunitati de afaceri: pe de o parte, descentralizarea alocarii fondurilor europene a facut ca atractia Bruxelles-ului sa scada considerabil, iar pe de alta parte, noul impuls dat relatiilor franco-romane va spori numarul firmelor franceze care vor dori sa faca afaceri in Romania", a declarat Doru Catalin Bostina (foto), avocat coodonator in cadrul firmei Bostina si Asociatii.

Partneriatul intre Bostina si Asociatii si Ascott Associes va permite celor doua case de avocatura sa urmareasca propriile strategii de dezvoltare beneficiind, in acelasi timp, de pe urma gestionarii in comun a unor proiecte de anvergura in domenii din cele mai diverse, de la infrastructura si imobiliare la cele din domeniul financiar, bancar si al pietei de capital.

"Partneriatul cu Bostina si Asociatii ne va deschide posibilitatea de a fi activi pe una din cele mai dinamice economii din Uniunea Europeana, unde mari companii franceze – precum Renault, Societe-Generale sau Alstom – sunt deja prezente", a spus Jean-Luc Bouton, avocatul coordonator al Ascott Associes.

Infiintat de cinci avocati cu o vasta experienta in mari societati de avocatura anglo-saxone, Ascott Associes este unul din cele mai dinamice cabinete de avocatura din Paris si are in prezent opt avocati specalizati - cu precadere in domeniul fiscal francez si international, al legislatiei europene si concurentei, al fuziunilor si achizitiilor, financiar, bancar etc.

Ascott Associes mai are stabilite parteneriate similare in Marea Britanie, Statele Unite, Hong Kong precum si in spatiul ex-sovietic (Rusia, Ukraina), Spania si zona Magreb-ului.

Casa de Avocatura Bostina si Asociatii este lider pe piata de consultanta juridica din Romania, cu o cifra de afaceri in 2006 de 10,16 milioane euro si peste 130 de angajati si colaboratori. Cu birouri in Bucuresti, Viena, Fribourgh si Nicosia precum si in alte 13 mari orase din Romania, Casa de Avocatura Bostina a stabilit in 2007 un parteneriat si cu Studio Juridico Intercontinental SL din Spania.

Grupul de Firme Bostina si Asociatii ofera o gama completa de servicii juridice precum si consultanta financiar-contabila si mangeriala privind implementarea diverselor programe finantate de Uniunea Europeana prin firma Bostina & Associates Financial Consulting.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri