Compania de leasing operational Arval Romania, parte a grupului BNP Paribas, a castigat licitatia pentru furnizarea unei flote complete de vehicule catre Enel Romania.
Arval furnizeaza societatii italiene de distributie a energiei o flota de 780 de vehicule, care constau in masini pentru manageri, de interventie, station wagon, vehicule comerciale prevazute cu toate dotarile.

Societatea Enel este prezenta in Romania prin Enel Energie, societate care vinde energie pe intreg teritoriul Romaniei si Enel Distributie Banat, respectiv Enel Distributie Dobrogea, societati care administreaza reteaua electrica din aceste regiuni.

Dupa preluarea societatii Electrica Muntenia Sud, compania urmeaza sa-si dubleze capacitatea in sectorul distributiei de energie electrica din Romania. Astfel, Enel va ajunge la 2,5 milioane clienti, 5.700 de angajati si va avea 124.000 kilometri de retea electrica.

Arval Romania este specializata in inchirierea pe termen lung de autovehicule, cu toate serviciile incluse.

Grupul BNP Paribas vrea sa intre si pe segmentul de leasing fianciar in Romania, prin infiintarea unei societati in cursul acestui an.

Grupul financiar francez PNB Paribas mai detine pe piata romaneasca societatea pe langa Arval, divizia de credite de consum Cetelem, o divizie de imobiliara - Atis Real, iar pe segmentul de asigurari de viata este reprezentat prin Cardiff.

BNP Paribas a afisat in 2007 un profit net de 7,8 miliarde euro, in crestere cu 7%, rezultat care este considerat "cea mai buna performanta din istoria sa", in ciuda crizei financiare care afecteaza majoritatea bancilor din lume.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri