Incepand cu 15 august, Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) va modifica structura de conducere pentru doua dintre cele zece arii de practica. Schimbarile vor fi efectuate ca urmare a deciziei, luate de trei parteneri din cadrul firmei, de a-si continua activitatea pe cont propriu. Cei trei parteneri sunt Cristina Filip, Francisc Peli si Carmen Peli.
“Facem pregatirile necesare pentru a realiza transferul managementului si proiectelor catre noii responsabili de arii de practica, care vor asigura, in continuare, prestarea serviciilor la cel mai inalt nivel de exigenta. Echipa NNDKP pierde trei colegi cu o experienta importanta, dar suntem convinsi ca ramane cu trei prieteni apropiati. Este optiunea lor si o respectam,” spune Ion Nestor (foto), Partener Coordonator al NNDKP.

NNDKP este cea mai importanta firma de avocatura din Romania, avand o echipa de peste 100 de avocati, 75 de angajati, birouri la Bucuresti, Timisoara si Brasov si oferind servicii de avocatura complete companiilor care isi desfasoara activitatea in Romania.

“Ne propunem sa construim o firma cu un concept si de o marime diferite de NNDKP. Ne despartim in termenii cei mai buni de o echipa fantastica, care – sunt convins – isi va continua povestea de succes. In fapt, nu cred ca poate sa fie altcineva numarul 1 in Romania decat Nestor,” spune Francisc Peli.

NNDKP este singura casa de avocatura clasata pe primul loc in opt din zece domenii de practica cercetate pentru Romania.

Drept Corporatist si Comercial si Tranzactii Imobiliare sunt doua dintre cele opt arii de practica in care NNDKP a fost monitorizat si clasat recent pe primul loc de publicatiile si ghidurile de specialitate internationale.










Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri