Firma de avocatura DLA Piper va deschide biroul din Bucuresti la inceputul lunii noiembrie cu o echipa de 10 - 15 avocati care va fi condusa de Marian Dinu de la fostul birou Linklaters din Bucuresti, potrivit The Lawyer.com, citat de NewsIn.
Managing partner al DLA Piper pentru Europa Centrala si de Est (ECE), Ivo Deskovic a declarat ca firma are in plan dublarea numarului de avocati imediat dupa lansarea biroului din Bucuresti. Deskovic a adaugat ca DLA Piper inca mai poarta discutii si cu alti avocati romani pentru consolidarea departamentelor corporate, real estate si finance.

Potrivit unui comunicat de presa lansat luni de firma americana de avocatura, DLA Piper detine noua birouri in Europa Centrala si de Est. Cele mai mari birouri din regiune se gasesc in Budapesta, Praga, Viena si Varsovia.

Biroul din Bucuresti al DLA Piper se va concentra pe partea de corporate, real estate, finance and projects.
Marian Dinu a lucrat doi in deparamentul capital markets al biroului Linklaters din Londra. In 2001, acesta s-a relocat la biroul Linklaters din Bucuresti, unde a lucrat timp de patru ani, inainte de a pleca la Petrom, dupa ce a contribuit anterior la privatizarea companiei, in calitate de consilier general.

In 2007, Marian Dinu s-a reintors la Linklaters sa conduca practica corporativa in biroul din Bucuresti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri