Fostul jucator de tenis Dinu Pescariu modernizeaza complexul sportiv Tenis Club Bucuresti si va investi, la inceputul anului viitor intr-un centru spa, a carui investitie se va ridica la suma de aproximativ 3 milioane euro.
Noul centru va avea in componenta un club spa afiliat unui prestigios lant de spa-uri din Italia, un teren acoperit pentru Squash, sali noi de fitness, o receptie multifunctionala, vestiare, apartamente, terase, piscina acoperita, un loc de joaca pentru copiii si un lounge bar.

Tenis Club Bucuresti trece printr-un proces de rebranding trecand de la pozitionarea de complex sportiv si de agrement, la o noua pozitionare, cea a unui club sportiv in Bucuresti, ce va pune la dispozitia practicantilor de sport, o gama diversificata de servicii si facilitati sportive.

Tenis Club Bucuresti, administrat de Fundatia Dinu Pescariu, dispune in prezent de sase terenuri de tenis cu zgura fina si un teren sintetic (Green set), accesibile 17h/zi, un bazin semi - olimpic de inot (acoperit), doua sali de fitness (una fiind dedicata membrilor VIP), o sala pentru gimnastica aerobica, aparate de fitness de ultima generatie, un teren de fotbal dotat cu suprafata sintetica si instalatie de nocturna; facilitati pentru evenimente speciale.

„Intentionam sa intampinam asteptarile clientilor si potentialilor nostri clienti, de aceea ne-am propus sa diversificam serviciile pe care le punem la dispozitie, abordand o noua identitate: Pescariu Sports & Spa. Cursurile de tenis cu antrenori profesionisti atat pentru jucatorii incepatori, cat si pentru cei avansati, programele excelente de inot, gimnastica aerobica si masaj, programele personalizate de fitness si tonifiere asistate de instructori cu vasta experienta, se aliniaza perfect tendintelor occidentale, Pescariu Sports & Spa devenind locul ideal pentru a savura cateva clipe de rasfat binemeritat”, spune Dinu Pescariu, presedinte al Pescariu Sports & Spa.

De rebranding a beneficiat si site-ul clubului. Astfel, tenisclub.ro a devenit pescariusports.ro. Utilizatorii vor beneficia de informatii de ultima ora privind serviciile, programul si tarifele clubului, vor putea viziona turul virtual al viitorului club extins si vor avea acces 24/24 la agenda evenimentelor programate.

Situat in zona de nord a Bucurestiului, pe malul lacului Tei, Tenis Club Bucuresti (actualul Pescariu Sports & Spa) este un club sportiv administrat de Fundatia Dinu Pescariu, ce ofera o paleta diversificata de programe sportive: programe personalizate de aerobic, tae-bo, spinning, fitness, cardio, etc. Clubul reuneste sub aceeasi umbrela un numar impresionant de facilitati sportive: terenuri de tenis (acoperite in sezonul rece), pisicina descoperita, bazin semi - olimpic acoperit, teren fotbal.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri