Delta Air Lines va relua incepand cu data de 2 iunie 2009 cursele directe dintre Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti si Aeroportul John F. Kennedy (JFK) din New York pentru sezonul de vara, a anuntat compania.
Zborurile vor opera de patru ori pe saptamana, iar pasagerii care calatoresc din Bucuresti vor beneficia de mai mult de 40 de conexiuni prin hub-ul JFK pe care Delta il are in New York catre destinatii de afaceri si agrement, cum ar fi: New York, Cleveland, Chicago, San Francisco, Miami, Washington DC, Boston, Orlando si Atlanta.

Acest anunt face parte dintr-o extindere majora la nivel global anuntata miercuri de catre compania Delta. Potrivit reprezentantilor companiei, anuntatul lansarii a 18 noi rute trans-Pacifice si trans-Atlantice in 2009 inseamna pentru Delta oferirea de servicii catre aproape toate marile piete de calatorie din lume.

"Zborul direct va oferi din nou mai multe optiuni importante de calatorie pentru oamenii de afaceri si turisti, datorita confortului oferit de conexiunea Deltei prin New York-JFK si va servi, de asemenea, la cresterea relatiilor comerciale dintre Romania si Statele Unite", se arata intr-un comunicat al companiei.

"Zborul direct va servi la cresterea relatiilor comerciale dintre Romania si Statele Unite dinamizand economia in crestere a tarii, prin asigurarea unei optiuni de calatorie convenabile pentru mii de turisti americani. Mai mult, acest serviciu va fi important pentru transportatorii si expeditorii de marfa, care trimit marfuri pe intreg teritoriul Statelor Unite", a declarat vice-presedintele Delta de Vanzari pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa, Frank Jahangir.

Intre Bucuresti si New York-JFK, Delta va opera folosind o aeronava Boeing 767-300ER cu o capacitate de pana la 217 pasageri cu 36 de locuri la BusinessElite, clasa business premiata a Delta.

Delta Air Lines este cea mai mare companie aeriana, potrivit informatiilor furnizate NewsIn. De la hub-urile din Atlanta, Cincinnati, Detroit, Memphis, Minneapolis-St. Paul, New York-JFK, Salt Lake City si Tokyo-Narita, Delta, subsidiara sa NWA si Delta Connection ofera servicii catre mai mult de 376 destinatii din 66 de tari din intreaga lume si deserveste mai mult de 170 de milioane de pasageri in fiecare an.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri